Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Arbetsrätt » Besked om att provanställning avbryts

229 kr

Mall för besked om att provanställning avbryts.

Mallen är mycket enkel att fylla i och det tar endast ett par minuter för dig att skapa ett besked om att provanställning avbryts.

MallAssistans ingår när du köper denna mall. Mallen levereras till dig per e-post i samma sekund som du gör din beställning.

Vem kan använda sig av denna mall?

Detta dokument kan användas av en arbetsgivare som vill att en arbetstagare ska avbryta sin provanställning tidigare än vad som var beslutat.
Det betyder att arbetsgivaren på ett eller annat sätt inte är nöjd med arbetstagaren och vill avsluta dennes provanställning tidigare än vad som var planerat.

Skulle arbetsgivaren vilja att en person ska sluta på sista dagen av dess provanställning, då ska du använda dig av Mall 112: Avslutande av provanställning och inte avbrytande.

När du har beställt denna mall kommer du också att få tillgång till en skrift som hjälper dig att skriva ditt avtal på bästa sätt.

Exempel på situation när denna mall kommer till användning

Erik äger ett ganska stort möbelföretag och har en del anställda. Nyligen provanställde han
tre stycken personer som försäljare i två av hans butiker. Två av de tre personerna som han provanställde sköter sig utmärkt och arbetar hårt, medan den tredje personen inte är lika motiverad. Erik bestämmer sig redan efter två månader att han vill avsluta provanställningen av denne person, innan hans provanställning går ut.

Han väljer då att använda denna Mall. Det passar bra till hans situation.

Vad som ingår vid köp av denna dokumentmall

I samma sekund som du beställer din mall, får du ett mejl. Du finner en länk i ditt mejl som innehåller din mall, med två olika filer att välja på.
Den första är en word-fil, som du kan öppna med ditt ordbehandlingsprogram och den andra är en pdf-fil som du enkelt öppnar med ditt pdf-program.

Nu kan du i lugn och ro skriva in alla dina uppgifter och känner du att du skulle behöva lite hjälp, så finns det också en liten skrift som förklarar hur du ska gå till väga, punkt för punkt.

Sen är det bara att skriva ut mallen och underteckna den.

Om du skulle stöta på något problem eller du har andra funderingar, hör då av dig till oss på MallAssistans.