Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Fullmakt » Bankfullmakt

229 kr

Mall för dig som ska skriva en bankfullmakt.

Med stöd av denna mall kan du själv skriva din bankfullmakt. Du fyller snabbt och enkelt i de uppgifter som behövs. Därefter skriver du ut och undertecknar din bankfullmakt.

Mallen skickas till dig per e-post direkt efter din beställning och du kan omgående använda dig av dokumentmallen. MallAssistans ingår när du köper denna mall.

Denna mall kan användas av både företag och privatpersoner, när de har behov av en bankfullmakt. Dessa företag eller privatpersoner kan då på ett enkelt sätt skapa en fullmakt, där de utser en eller flera personer att ta hand om företagets eller privatpersonens bankärenden.

Fullmakten är relativt enkel att fylla i, här finns ett antal kryssrutor som du kan välja mellan. Hittar du inget alternativ som passar dig och dina behov, så finns det utrymme i mallen där du kan formulera det som du kan behöva hjälp med.

Allra längst ner på mallen finns det också plats för två vittnen att bevittna fullmaktsgivarens namnteckning. Detta är ofta ett krav från de flesta banker och organisationer för att de ska kunna bevilja fullmakten.

Mallen innehåller också ett avsnitt där du kan skriva in hur länge du vill att din bankfullmakt ska gälla. Den kan gälla under en speciell period eller den kan gälla tills vidare.

Vem kan använda sig av denna mall?

Mallen är till för att företag, organisationer och även privatpersoner ska kunna ge fullmakt till en person för att de ska kunna hjälpa dem med diverse bankärenden.

Exempel på situation när denna mall kommer till användning

Siv har de senaste månaderna känt sig lite hängig och hon känner att hon har varken ork eller lust att ha hand om sina bankärenden längre. Hon vill då att hennes granne ska hjälpa henne. Då kan hon med hjälp av denna fullmakt be sin granne eller någon närstående om hjälp på ett snabbt och enkelt sätt.

Denna mall passar ypperligt för de personer som är trötta eller sjuka på ett eller annat sätt och som kan behöva lite hjälp med bankärenden. De kan behöva hjälp med allt från att betala deras räkningar, ta ut pengar från deras sparkonto, till att hantera diverse värdepapper m.m.

Vad som ingår vid köp av denna dokumentmall

Bankfullmakten kommer att sändas direkt till dig efter att du har beställt mallen. Sedan öppnar du din mall i din word-fil med hjälp av ditt ordbehandlingsprogram eller i din pdf-fil som du kan öppna med din pdf-läsare. Därefter fyller du i alla dina uppgifter, skriver under och lämnar in den till banken.
Har du några funderingar av valet av mall eller har du några frågor angående bankfullmakten, hör då gärna av er till oss på MallAssistans.

Artikelnr: MB452DP Kategori: Etiketter: , , , , , , , ,