Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Fullmakt » Engelska

229 kr

Mall för fullmakt på engelska. Med hjälp av denna mall kan du snabbt och enkelt upprätta en fullmakt på engelska. Mallen kan användas av såväl privatpersoner som företag.

Du avgör själv vad fullmakten ska omfatta, d v s vilka åtgärder som fullmaktshavaren har rätt att göra med stöd av fullmakten. Du kan därför själva avgöra om fullmakten endast ska avse vissa specifika åtgärder eller om det ska vara en mer generell fullmakt.

MallAssistans ingår när du använder dig av denna dokumentmall.

Mall för dig som ska skriva en fullmakt på engelska. Med hjälp av denna mall kan du själv skriva en professionellt utformad mall på engelska. Du fyller själv i vilka åtgärder som fullmaktshavaren har rätt att vidta med stöd av fullmakten vilket innebär att du kan använda dokumentmallen för de flesta situationer där du behöver en fullmakt på engelska.

Du kan använda fullmakten för både privatpersoner och företag och andra organisationer.

I denna fullmakt kan du formulera exakt vad du vill att fullmaktshavaren ska göra. Det kan vara att du vill skapa en mer begränsad fullmakt till att du vill ha en mer generell fullmakt där fullmaktshavaren har större befogenheter. Du bestämmer helt och hållet vad du vill att fullmakten ska innehålla.

Vem kan använda sig av denna mall?

Denna fullmakt kan användas av både företag och privatpersoner som behöver skapa en fullmakt på engelska, där man snabbt och enkelt kan skriva ner fullmaktens omfattning.

Exempel på situation när denna mall kommer till användning

Kusinerna Karl och Lars har länge funderat på att köpa ett sommarboende i Spanien och deras kunskaper i engelska är inte vad det borde vara. Än värre är det med spanskan. De behöver således lite hjälp för att kunna skriva en fullmakt på engelska.
Då ska de definitivt använda sig av denna fullmakt som är skriven på engelska.

Vad som ingår vid köp av denna dokumentmall

När du har beställt denna dokumentmall, kommer du inom kort att få ett e-postmeddelande, där det finns en länk. I denna länk kommer fullmakten att finnas och det kommer kunna öppnas i både en pdf-fil och i en Word-fil. Du använder den filen som passar dig bäst. Pdf-filen kan öppnas i ett pdf-program, medan word-filen öppnas i ditt ordbehandlingsprogram.
Stöter du på något problem med att ladda ner din mall eller du har några andra frågor, hör gärna av er. Vi finns på MallAssistans.

Artikelnr: MB451DP Kategori: Etiketter: , , , , , , , ,