Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Fullmakt » Försäljning av bostadsrätt » en fullmaktsgivare

229 kr

Mall med vilken du snabbt och enkelt skriver en fullmakt med försäljning av bostadsrätt.

Med stöd av denna mall kan du själv skriva din fullmakt. Du fyller snabbt och enkelt i de uppgifter som behövs. Därefter skriver du ut och undertecknar din fullmakt.

MallAssistans ingår när du köper denna mall. Mallen levereras till dig per e-post i samma sekund som du gör din beställning.

Denna mall gör det möjligt för privatpersoner att på ett enkelt och proffsigt sätt skapa en riktigt bra fullmakt som enbart är avsedd för försäljning av bostadsrätter.

Fullmakten avser inte bara försäljningen av bostadsrätten utan också undertecknande av köpebevis, ta emot och kvittera köpeskillingen m.m. Denna fullmakt kan hantera allt som har att göra med din bostadsrätt.

Vem kan använda sig av denna mall?

Denna fullmakt avser försäljning av bostadsrätter för endast privatpersoner. Här kan privatpersoner skapa sig en bra fullmakt när de vill sälja sin bostadsrätt.

Exempel på situation när denna mall kommer till användning

Anders har bestämt sig för att sälja sin bostadsrätt så snart det bara går och han skulle vilja ha lite hjälp för att kunna ro detta i hamn. Han behöver någon som tar hand om kontakterna mellan bank, bostadsrättsförening, köpare m.m.

Då passar denna mall utmärkt för Anders behov. Denna fullmakt för försäljning av bostadsrätter för privatpersoner, innebär att Anders kan skriva ner allt vad han behöver ha hjälp med och vilken person som ska ta hand om det.

Vad som ingår vid köp av denna dokumentmall

I det ögonblicket som du beställer din fullmakt, kommer du att få ett e-postmeddelande som innehåller en länk. I denna länk finns din fullmakt och du har nu två alternativ att välja på för att öppna den med. Antingen väljer du en pdf-fil eller en word-fil. Enklast öppnar du pdf-filen med din pdf-läsare och word-filen med ditt ordbehandlingsprogram.

Skulle du stöta på något problem, vi finns tillgängliga på MallAssistans.