Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Fullmakt » Grundmall för företag

229 kr

Professionellt utformad mall för fullmakt för företag.

Med hjälp av denna mall kan du själv skriva en gällande fullmakt. Mallen är mycket enkel att fylla i och det tar endast ett par minuter innan du har en giltig fullmakt.

MallAssistans ingår när du köper denna mall. Mallen levereras till dig per e-post i samma sekund som du gör din beställning.

Denna mall hjälper ett företag att på ett enkelt sätt skapa en fullmakt, där ett ombud får i uppdrag att hantera vissa tjänster.

Det kan vara så att företagets VD inte kan vara på plats överallt utan har behov av att låta någon annan ta hand om vissa saker, så som att hämta eller skicka en leverans, göra inköp av vissa varor, vara på plats vid någon speciell förhandling m.m. Detta kan gälla även i en annan stad eller i ett annat land.

I denna fullmakt kan du också skriva exakt under vilken tid denna fullmakt ska gälla.

Vem kan använda sig av denna mall?

Den här specifika fullmakten är gjord för att den ska passa till företag, stora som små och organisationer som behöver en privatperson att företräda företaget eller organisationen.
Denna mall kan passa till vilket sorts företag och organisation som helst.

Exempel på situation när denna mall kommer till användning

Edit har ett relativt stort företag med ungefär ett hundratal anställda och hon har verkligen fullt upp hela dagarna med mycket arbete. Hon känner ett stort behov av att kunna fördela lite arbete till någon, bl.a. med att företräda företaget utomlands och i en del andra städer i Sverige.

Då kan hon enkelt och snabbt använda sig av denna fullmakt. Här kan hon skriva ner exakt det hon vill att hennes företrädare ska göra och också precisera under vilken tidsperiod den ska gälla.

Vad som ingår vid köp av denna dokumentmall

När du har beställt din fullmakt kommer du så snabbt som möjligt att få ett e-postmeddelande. Detta mejl kommer att innehålla din fullmakt och den finns levererad i två filer, en pdf-fil och en word-fil.

Nu har du bara att välja i vilken fil som du vill öppna din fullmakt i. Därefter skapar du din fullmakt precis som du vill, anger vem som ska företräda dig och under viken tid denna fullmakt ska gälla.

Sen är det bara att skriva ut fullmakten och skriva under dokumentet.

Skulle du få några problem med själva beställningen eller du har andra frågor gällande fullmakten, hör av dig till MallAssistans.