Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Gåvobrev » Gåva av fastighet

229 kr

Mall för gåvobrev rörande fastighet.

Med hjälp av denna dokumentmall kan du själv skriva ett gåvobrev avseende en fastighet eller en del av en fastighet. I mallen kan du ange om gåvan ska vara enskild egendom och även om den ska räknas som förskott på arv.

Du får mallen per e-post inom ett par sekunder efter det att du gjort din beställning. Du kan därför skriva ditt gåvobrev redan inom ett par minuter. Är du osäker på hur du ska fylla i mallen är du välkommen att kontakta vår MallAssistans som står till ditt förfogande.

Med denna dokumentmall kan du själva skriva ett gåvobrev vid gåva av en fastighet. Du fyller i mallen på under tio minuter. När du fyller i mallen kan du bestämma att fastigheten som ges i gåva ska vara gåvotagarens enskilda egendom. På så sätt skyddar du fastigheten från att ”gå förlorad” i en framtida bodelning. Sker gåvan till en bröstarvinge kan du även bestämma om gåvan ska räknas som förskott på arv.

Mallen skickas till dig per e-post i samma stund som du gör din beställning och du har mallen i din e-post inom ett par sekunder. Du får mallen i såväl word-format som pdf-format och väljer själv om du vill fylla i mallen i ditt ordbehandlingsprogram eller din pdf-läsare.

Är du osäker på något när du ska fylla i mallen kan du kontakta vår MallAssistans som gärna hjälper dig.

Andra mallar för gåvobrev

Ska du upprätta att gåvobrev avseende något annat än fast egendom kan du använda dig av någon av följande mallar:

Mall för gåvobrev avseende lös egendom
Mall för gåvobrev avseende bostadsrätt
Mall för gåvobrev avseende pengar

Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken blankett som du ska använda dig av. Vi hjälper dig att välja rätt mall!

Artikelnr: MB510DP Kategori: Etiketter: , , , , , ,