Omgående leverans per e-post

MallAssistans ingår

b

Word och pdf-format

Mall Gåvobrev » Lös egendom

229 kr

Mall för gåvobrev avseende lös egendom.

Mall för dig som ska skriva ett gåvobrev vid gåva av lös egendom. Med denna mall kan du enkelt upprätta ett gåvobrev avseende till exempel musikinstrument, bilar, smycken men även pengar, aktier och andra värdepapper. I mallen kan du dessutom bestämma om gåvan ska vara enskild egendom. Om det är gåva till en arvinge kan du även skriva in om gåvan ska vara förskott på arv.

Mallen skickas till dig per e-post direkt när du gjort din beställning och du kan skriva ditt gåvobrev redan inom ett par sekunder efter din beställning.

Med stöd av denna dokumentmall kan du själv skriva ett gåvobrev vid gåva av lös egendom. Med lös egendom avses till exempel ett hus på ofri grund, smycken, pengar, aktier och andra värdepapper, möbler, konst och mycket, mycket mer.

Mallen är mycket enkel att fylla i och du kan skriva ditt gåvobrev på endast några minuter. Skulle du stöta på problem eller vara osäker på något när du ska använda dig av mallen är du välkommen att kontakta vår MallAssistans som mer än gärna hjälper dig.

Möjlighet att göra gåvan till enskild egendom

Ofta vill en gåvogivare att en gåva ska ”stanna inom släkten”, det vill säga den som tar emot gåvan ska inte riskera att förlora gåvan till en partner till exempel i samband med en skilsmässa. Vill du att gåvan ska hållas utanför en bodelning kan du uppnå detta genom att i gåvobrevet ange att gåvan ska vara gåvotagarens enskilda egendom. Detta gör du enkelt i denna mall genom att endast sätt ett kryss i en ruta i mallen.

Är det fråga om en gåva till en arvinge kan du i mallen även enkelt ange om gåvan ska avräknas som förskott på arv.

Mallen skickas till dig per e-post

Mallen skickas till dig per e-post och du har den direkt efter din beställning. Du kan därför skriva ditt gåvobrev redan idag. Du får dessutom mallen i både word-format och pdf-format. Mallen i word-format kan du öppna i ditt ordbehandlingsprogram och pdf-mallen kan du öppna i din webbläsare eller ditt pdf-program som till exempel Acrobat Reader.

Mallar för andra typer av gåvobrev

Denna mall är endast avsedd att användas när du ska skriva ett gåvobrev avseende lös egendom. Ska du skriva ett gåvobrev avseende en annan typ av egendom kan du titta närmare på någon av följande mallar:

Är du osäker på vilken mall som du ska använda dig av är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt dokumentmall.

Artikelnr: MB500DP Kategori: Etiketter: , , , , , , , ,